Om Fantastica

Fantastica er en rollespilsforening i Frederikshavn kommune. Foreningen blev stiftet den 22. april 2003 under navnet Fantasy Followers Last Resort (forkortet FFLR), men skiftede i 2017 navn til Fantastica og et par år senere kom det nye logo til.

Vi startede i Lodsgade i centrum af Frederikshavn, hvor vi havde en lejlighed på 2 sal. Her boede indtil 2013, hvor vi fik mulighed for at leje os ind ved FDF i Ungdomsborgen på Møllehus Alle 58, hvor vi har haft adresse lige siden.

Over årene har der været spillet rigtigt mange forskellige spil med rigtigt mange forskellige rollespillere, som sammenlagt har brugt mere end 25.000 timer på at spille rollespil, kortspil, brætspil og figurspil siden vi startede i 2003.

Vores Mål

Det er, og har altid været, vores mål at have en forening som vil kunne tilbyde rollespil 24-7-365. Det er selvfølgeligt forbeholdt at man kan finde en GM/nøgleansvarlig at spille med.

Vores regler

Vi er en forening som er åben for alle med interesse for rollespil.  Vi er en godkendt forening i Frederikshavn kommune og du kan læse vores vedtægter her

“Rollespil 24-7-365.”

Fantastica Frederikshavn